Sneller vinzwemmen met creatine?

Wil jij jouw vinzwemprestaties ook verbeteren? Creatine kan jou daar zeker bij helpen! Bestel deze pot van 500 gram voor € 12,50 direct online!

Creatine is een voedingssupplement en mag uiteraard gewoon gebruikt worden. Het is dus geen doping!
Creatine

Archief


Bas Vijlbrief zeer succesvol op het EK Vinzwemmen Polen!

Bas heeft met veel succes deelgenomen aan het EK Vinzwemmen (2 t/m 9 juli) in Wroclaw (Polen). Op de 50 meter AD (15.81) en op de 50 meter MV (16.95) zwom Bas een nieuw Nederlands Record.

Bas en Diederick

Bas is de enige vinzwemmer die Nederland heeft vertegenwoordigd op dit EK. Hij werd begeleid door trainer Diederick van Scherpenseel en door teamcaptain Inge van Scherpenseel.

Bas heeft het afgelopen jaar 6x per week getraind waarvan 4 zwem- en 2 krachttrainingen.


Vinzwemmen voor werk of school?

Wil jij ook graag op een leuke manier aan je conditie werken voordat je naar je werk of school gaat? Kom dan op maandag-, woensdag- en/of vrijdagochtend van 6.30 tot 7.30 uur vinzwemmen bij de grootse vinzwemclub van Nederland OWT Pontos (Wijchen).

OWT Pontos Vinzwemmen Early

Wat heb je nodig? Buiten een grote portie enthousiasme moet je natuurlijk wel de schoolslag kunnen zwemmen. De andere zwemslagen zoals borstcrawl en de monoslag leer je van de train(st)er. Daarnaast heb je een zwembril en zwemvliezen nodig en natuurlijk de gebruikelijke zwemkleding. Een monovin heb je niet persé nodig.

Tijdens de trainingen verbeteren we jouw zwemtechniek en leren we jou de monoslag. Dit is de slag waarmee vinzwemmers snel door het water gaan. Wedden dat je de trainingen heel leuk gaat vinden?

Geïnteresseerd? Kom dan gratis 3x meetrainen op proef en besluit dan pas of je lid wilt worden! Meer informatie en aanmelden: els@pontos.nu.


Terug naar homepagina

Vinzwemmer tekening