Agenda

Bekijk het overzicht van alle vinzwemwedstrijden en evenementen.

Archief


Ioanna Kapeloni en Bas Vijlbrief hebben goed gepresteerd op het WK Vinzwemmen!

Ioanna Kapeloni en Bas Vijlbrief
Het was voor Nederland een uitstekend WK met in totaal drie Nederlandse Records op de 50 m, 100 m en 200 m BiFins gezwommen door Ioanna Kapeloni. Op de 200 meter BiFins behaalde ze een 10de plaats in het eindklassement.

Bas Vijlbrief zwom ook uitstekend en benaderde op het WK zijn beste tijden. Kortom een succesvol WK voor het Nederlandse team!

Ioanna en Bas namen deel aan het WK Vinzwemmen in Belgrado (Servië) van 14 t/m 23 juli 2018.

Wedstrijdverslag CMAS World cup in Leipzig

Marit en Jade van OWT Pontos uit Wijchen hebben van 13 t/m 15 april deelgenomen aan de CMAS World cup in Leipzig. Lees hun wedstrijdverslag!

Dolfijn


Bas Vijlbrief zeer succesvol op het EK Vinzwemmen Polen!

Bas heeft met veel succes deelgenomen aan het EK Vinzwemmen (2 t/m 9 juli) in Wroclaw (Polen). Op de 50 meter AD (15.81) en op de 50 meter MV (16.95) zwom Bas een nieuw Nederlands Record.

Bas en Diederick

Bas is de enige vinzwemmer die Nederland heeft vertegenwoordigd op dit EK. Hij werd begeleid door trainer Diederick van Scherpenseel en door teamcaptain Inge van Scherpenseel.

Bas heeft het afgelopen jaar 6x per week getraind waarvan 4 zwem- en 2 krachttrainingen.


Vinzwemmen voor werk of school?

Wil jij ook graag op een leuke manier aan je conditie werken voordat je naar je werk of school gaat? Kom dan op maandag-, woensdag- en/of vrijdagochtend van 6.30 tot 7.30 uur vinzwemmen bij de grootse vinzwemclub van Nederland OWT Pontos (Wijchen).

OWT Pontos Vinzwemmen Early

Wat heb je nodig? Buiten een grote portie enthousiasme moet je natuurlijk wel de schoolslag kunnen zwemmen. De andere zwemslagen zoals borstcrawl en de monoslag leer je van de train(st)er. Daarnaast heb je een zwembril en zwemvliezen nodig en natuurlijk de gebruikelijke zwemkleding. Een monovin heb je niet persé nodig.

Tijdens de trainingen verbeteren we jouw zwemtechniek en leren we jou de monoslag. Dit is de slag waarmee vinzwemmers snel door het water gaan. Wedden dat je de trainingen heel leuk gaat vinden?

Geïnteresseerd? Kom dan gratis 3x meetrainen op proef en besluit dan pas of je lid wilt worden! Meer informatie en aanmelden: els@pontos.nu.


Terug naar homepagina

Vinzwemmer tekening