Agenda

Bekijk het overzicht van alle vinzwemwedstrijden en evenementen.

Tips

Hieronder tref je een overzicht van andere interessante websites:

Vakantie naar de Azoren
Wist je dat je op de Azoren kunt zwemmen met wilde dolfijnen? Wij hebben dat zelf gedaan en het was een ervaring om nooit meer te vergeten. Zeker als je gek bent op vinzwemmen dan is het schitterend om met dolfijnen te zwemmen. Op de Azoren kun je trouwens ook walvissen spotten en fantastisch wandelen in een groene natuur.

Beautiful Sint Maarten
Sint Maarten is een ideaal eiland voor een heerlijke vakantie. Je kunt er goed duiken en snorkelen en de stranden zijn er werkelijk prachtig! Vergeet je monovin niet mee te nemen!

Vlieland
Vlieland is het kleinste Waddeneiland van Nederland. Rust en de mooie natuur staan centraal op dit eiland. Als je van wandelen en fietsen houdt in een rustige omgeving dan moet je echt op vakantie gaan naar Vlieland.

Terschelling
Toen wij Terschelling voor het eerst bezochten waren we onder de indruk van de prachtige stranden. De stranden zijn zeer breed en het is er heerlijk rustig. Vooral de zandstranden bij het natuurgebied de Boschplaat zijn adembenemend mooi. In de zee bij Terschelling kun je ook heerlijk zwemmen en zelfs vinzwemmen.

Vinzwemmer tekening